Mindre roligt

 
Ja, trots vädret så har det det varit mindre roligt idag. Orsaken till det är att makens semester är slut så han har packat husvagen och åkt iväg på jobb och jag vet inte när han kommer hem igen. Själv har jeg en vecka kvar av min semester så jag planerar att göra det bäst av den och jag hoppas, hoppas, hoppas att i alla fall solen kommer att hålla mej sällskap så det kan bli en del bad och guppande på sjövågorna.
Taggar: husvagn, semester, skogsbilväg;

Slöarfredag

 
Då vädret uteblev låg jag kvar i sängen och läste i två timmar tills hungern slog till och jag dukade fram en frukostbuffé av rang. Proppmätt efter allt för många mackor med allt för mycket pålägg på så tog jag hundarna på långpromenad. Väl tillbaka till stugan började det regna så vi satte oss framför teven och bara slöade. Då kom plötsligt mormors lilla Jillhjärta upp med sin mamma och lyste upp vår tillvaro.
 
När de for började simmningen så det blev en spännande eftermiddag med både guld- och silvermedalj för Sara Sjöström. I skrivandets stund njuter jag av eftersmaken efter en sen go´middag med saftiga biffar, krämig svampstuvning och koke nypären som maken laget efter konstens alla regler och egen kreativitet. 
 
Resten av kvällen kommer att gå i samma slöa tempo med teve, hundliv och bara lågga upp fötterna på fotpallen ...
Taggar: Fotpall, Frukostbuffe, Jill, Jillhjärtat, hundar, promenad;

Kvällsdopp på Storholmen

 
Två av mina underbara döttrar kom förbi för ett kvällsdopp så maken lossade flytbryggan för en tur till Storholmen där vi badade i kvällssolen. Åh, det var så trevligt och lagomt kallt i sjön så jag simmade faktiskt lite med Maria och min trogna Rexa som följer med mej överallt och vill se till så att ja inte drunknar ... living on the edge!
Taggar: Storholmen, bad, bubbel, dopp, flytbrygga, storholmen;