Sommaronsdag

 
Idag tog jag en rejäl sovmorgon så när jag klev upp hade alla åkt in till Bjurholm så jag var helt ensam i stugan då jag klev upp och det hör verkligen inte till vanligheterna. Jag förstår att ni all nu undrar vad jag passade på att göra då och det kan jag tala om. Jag njöt av min ensamhet med att bara ägna mej åt mej själv med ett "hemmaspa" med talboken "Sjuka själar" på högsta volym i högtalarna.
 
Just som jag var färdig så kom maken och ville att vi skulle hälsa på yngsta dottern Maria i Spöland där hon jobbar på en loppis. Vem var jag att säga nej till det så vi hoppade in i bilen och körde dit. Jag tror hon blev lika överraskad som glad då vi kom mitt lilla hjärta. 
 
På hemvägen drog vi förbi macken i Vännesby för en snabb hamburgerlunch innan vi styrde pedalerna mot Åkernäs och löste korsord medan mor och far fixade och trixade inför kvällens middag.
 
När vi ätit såg maken att sjön var stilla och tog ut båten för lite fiske. Fast LITE fiske måste jag säga är fel beskrivning. Han fick tre gäddor på kort tid och en härlig tur på Storamsjön som jag verkligen unnar honom då han jobbat och jobbat och inte fått så mycket nöje denna sommar.
Taggar: Maria, båt, ensamhet, fiske, hemmaspa, maken, semester, sommar;

Kommentera inlägget här :