Glad Midsommar!

Idag är det midommarafton och som min tradition bjuder så kommer jag att tillbringa den i vackra Åkernäs med de mina. Vill nu önska er alla en riktigt glad midsommar och hoppas att ni får en fin dag med era nära och kära. Varma kramar ☀️ ...
Taggar: glad, midsommar, symbol, tradition;

Slappa tag

 
En sådanhär blåsig och slö söndag avslutar jag med pizza och en kall öl som jag hittade i kylskåpet. Har mest legat och vilat hela dagen då huvudet håller på att ta knäcken på mej. Det var länge sedan som jag hade det såhär jobbigt och i så många dagar. Det började på tisdagsnatt så både onsdag och torsdag så gick jag på falska ångor (tabletter). Då det kändes relativt bra på fredag så trodde jag att det var på återgång men igårkväll kom en återattack av rang. Därför har jag mest vilat idag och tagit resorb om det skulle bero på vätskebrist men tror att det beror på att jag slamsat iväg och inte kollat upp synen på över tre år.
 
 
Att åka till optikern har jag förresten funderat länge på eftersom jag tycker att jag ser dåligt trots att jag bär glasögon och att jag har mina skuggfigurer som dyker upp i tid och otid. Förstå mej rätt nu, jag jag tror inte att jag har en massa spöken runt omkring mej utan de personer jag tycks se komma emot mej eller komma från sidan beror på mitt brytningsfel och att jag har för svaga glasögon. Men jag kan erkänna att det kan kännas lite läskigt ibland speciellt då jag är ensam på kvällarna.
Taggar: Brytningsfel, Tabletter, migrän, optiker, pizza, skuggfigurer, öl;

Jill Estrids dopdag

 
Idag var det en speciell dag för idag döptes Jill Estrid Torén. Prästen var jätteduktig och höll en jättefin ceremoni. Jag måste erkänna att det kom en och annan tår ur mormor malinns ögon. Jag är själv förvånad för jag tycker ju inte att jag är den gråtmilda typen eller jag kanske har tagit miste?
 
Jill var superduktig i kyrkan och hur sött var det inte att hon somnade i slutet och sov sej igenom all fotografering då vi skulle ta släktbilder och generationsbilder. Dopklänningen hon bar har vi lånat av Elins faster Barbro och den har Elin själv döpts i och hennes syskon, kusiner, kusinbarn och nu lilla Jill ❤️❤️ 
 
Det var också ett jättetrevligt och gott dopfika med alla nära och kära som kom för att dela denna högtidsdag med den unga familjen. Så mysigt vi hade och så många fina presenter den lilla tösen fick.
Taggar: Estrid, Jill, ceremoni, dop, dopfika, dopklänning, fotografering, kyrkan, präst;