Dagens snaps

 
Ja, det här med snapchat är ju riktigt, riktigt roligt. Måste erkänna att jag gått all in och blivit värsta snapchatfreaket. Brukar ta en snap om dagen och skicka till mina närmsta för att roa läs trakassera dem med min underbara humor.
 
Jag lägger ut en liten film ovan från veckans snaps så ni får en liten, liten aning om hur roligt jag egentligen har det och VARFÖR INTE börjar skicka egna "dagens snaps".
Taggar: roa, snapchat, snapchatfreak, trakassera;

Snabba besked!

 
Ja, det var en sann lycka att komma hem på lunchen för att släppa ut hundarna och se att jag fått ett lika snabbt som positivt besked om att de INTE hittat några tecken på bröstcancer vid mammografiundersökningen som gick av stapeln i måndags. Nu kan ångesten släppa sitt grepp och låta lugnet infinna sej i min "lilla" kropp ...
 
Nej, jag tror banne mej att det är läge för att köpa en TRISS eller vad tror ni?
Taggar: lycka;

Blown out

 
Efter en lång och blåsig dag som började med att jag körde in till Umeå för mammografi och sedan ett arbetspass som inte slutade förrän sex så avslutar jag nu skamlöst med skorvmål, smältost och läsk. Hey, själklart blev det ju coca cola zero för har vi hälsovecka som tema i veckan så har vi. 
 
Maken har åkt iväg för ett par dagars jobb så jag är mol alena om man nu inte räknar hundarna och katterna som ska ligga bredvid mej och bre ut sej i sängen med en skön rulle att somna till för just nu känner jag mej lika utblåst i huvudet som ett nysläckt stearinljus. Over and out Zzz Zzz Zzz.
Taggar: blow, coca cola, rök, stearinljus, trött, utblåst, zero;