Snabba besked!

 
Ja, det var en sann lycka att komma hem på lunchen för att släppa ut hundarna och se att jag fått ett lika snabbt som positivt besked om att de INTE hittat några tecken på bröstcancer vid mammografiundersökningen som gick av stapeln i måndags. Nu kan ångesten släppa sitt grepp och låta lugnet infinna sej i min "lilla" kropp ...
 
Nej, jag tror banne mej att det är läge för att köpa en TRISS eller vad tror ni?
Taggar: lycka;

Blown out

 
Efter en lång och blåsig dag som började med att jag körde in till Umeå för mammografi och sedan ett arbetspass som inte slutade förrän sex så avslutar jag nu skamlöst med skorvmål, smältost och läsk. Hey, själklart blev det ju coca cola zero för har vi hälsovecka som tema i veckan så har vi. 
 
Maken har åkt iväg för ett par dagars jobb så jag är mol alena om man nu inte räknar hundarna och katterna som ska ligga bredvid mej och bre ut sej i sängen med en skön rulle att somna till för just nu känner jag mej lika utblåst i huvudet som ett nysläckt stearinljus. Over and out Zzz Zzz Zzz.
Taggar: blow, coca cola, rök, stearinljus, trött, utblåst, zero;

Blåsväder

 
Det har varit extremt blåsigt idag och det viner överallt i mitt lilla blåa hus på grönan. Axa går runt och småbuffar åt alla för henne nya ljud och jag hoppas bara att presenningen över båten ligger kvar. Kan ändå inte låta bli att tycka att det är lite uppiggande med all blåst och när den är såhär ohanterlig så är det ju lika bra att ge upp och låta sej svepas med.
Taggar: blåst, blåsväder, svepas med;