Ingen rast ingen ro

 
Jag och min trogna följeslagare AxA åkte till Åkernäs för att hämta hem katterna som bott där några veckor med mor och far. När jag kom fram bjöd mammma på en underbar laxmåltid med gröna ärtor, räkor, skagenröra och Margaretas tunnbröd. Allt detta sköljdes ned med en kär gammal vän som jag inte mött på många, många år: bordsdrickan.
 
Efter denna gourmemiddag åkte jag hem med AxA och Chiwa (den enda katten som behagade att dyka upp) för att förbereda inför helgen.  Först åkte jag till affären och inhandlade helgens mat och sedan till återvinningsstationen för att rensa bort allt skräp här hemma. Allt detta för att jag vill att allt ska vara klart när maken kommer hem så att vi (läs han) kan fortsätta med köksrenoveringen.
 
När allt var klart kastade jag mej ned mej i soffan för att pusta ut men så ringde yngsta dottern och ville ha hjälp då hennes fått punktering så jag hoppade in i bilen iklädd pyamas och skjutsade henne. Det var trevligt att få se henne en stund och det blev en riktigt underhållande resa där Maria berättade om alla tokigheter som hänt henne under dagen. Men nu ska jag bara rasta AxA innan jag kryper till kojs, god natt.
Taggar: AxA, Chiwa, Maria, bordsdricka, dotter, gourmemiddag, hund, katt;

Kommentera inlägget här :