Grattis älskade Maria

 
Idag bjöd yngsta dottern in till kalas eftersom att hon fyller 22 år på onsag.
 
 
Å, vilket kalas hon hade fixat hela hennes kök dignade av än den ena och en den andra godsaken. Jag har så svårt att förstå att mitt yngsta lilla flckebarn blvit 22 år. Tycker för övrigt att det gått alldeles för fort att alla mina flickorn vuxit upp och blivit stora. Nej, om jag skulle få bestämma så skulle jag gärna ha kvar dem som mina småflickor i många, många  år till.
Taggar: 22, fikabröd, födelsedag, kalas, mara;

Yllebröllopp

 
Idag har jag och maken varit gifta i sju  år och det ska ju givetvis firas. Att vi firar vår bröllopsdag är ju för att vi inte ska glömma bort varför vi gifte oss utan ägna oss åt varandra och visa vår kärlek. I vanliga fall brukar vi fira med att resa till Gran Canarias Playa del Ingles då det var där brölloppet ägde rum men i år är vi hemma i Sverige och då blir det till att fira med en god middag och en kväll på tu man hand.

Alla bröllopsdagar har ett namn och enligt gammal tradition ska mannen ge sin hustrun en gåva av just detta material. Nu är jag ju en stark ivrare för jämställdhet mellan könen och det lyser såklart igenom även här så jag har förberett med en gåva till maken. Det är ju inte bara min utan även hans ... NEJ ... det är VÅR brölloppsdag.

Taggar: brölloppsdag, fira, firande, giftemål, jämställdhet, kärlek, kön, yllebröllopp;

Waiting ...

 
Jag väntar och väntar på min man som är sen. Hade tänkt se Whalgrens värld i sängen men hur roligt är det för honom om frugan släckt ner alla lampor och gått isäng innan han ens kommit hem? Ja, inte så värst roligt skulle jag tro så det är bara att bita ihop och hålla ut tills han dyker upp ...
Taggar: väntan, waiting;