Maken vet!

 
Maken VET att en GLAD fru är en BRA fru så han började dagen med att ge sin dvs. mej frukost på sängen.
 
 
Sedan följde han med eller följde med han FÖRESLOG att vi skulle ta en långpromenad med hundarna. Han lovade vid ett svagt tillfälle att han ska följa med mej på en promenad med hundarna en gång om dagen för han VET att jag vill att vi ska gå tillsammans och han VET att jag blir glad då han håller sina löften. 
 
 
Eftermiddagen tillbringade vi hos min älskade mormor som fyller 91 år och har bjudit in på köttsoppa och tårta.
 
 
Då vi givetvis åt för mycket av den goda köttsoppan så tog vi en extra promenad tillsammans.
.
 
Nu väntar vi bara på Så mycket bättre. Det är absolut INTE makens favoritprogram men han ska se det med mej i alla fall för han VET att jag gärna vill att vi ser på det tillsammans och kan prata om det vi ser och diskutera de omgjorda låtarna.
 
 
Taggar: AxA, Rexa, Så mycket bättre, frukost, köttsoppa, maken, momma, mormor, promenad;

Första snön har lagt sej

 
När jag släppte ut hundarna i morse såg jag att marken var vit. Min första tanke var; åh, nej inte redan! Hade ju hoppats på att snön skulle ha vänligheten att vänta med att komma en stund till  men Kung Vinter hade andra planer ... den monarkin, den monarkin! 
 
Jag vet att många tycker att jag "spottar i kyrkan" som tänker på det här viset men det är ju bara så att jag INTE tycker om vinter och kyla. jag vill ju ha sol och värme ...
 
Taggar: Kung, Vinter, löv, monarkin, snö, vinter;

The ladies is back!

 
Ja, nu är tjejerna tillbaka efter att ha bott borta med maken i två veckor. Jag tror inte att ni ka förstå hur mycket de fattats mej under den tiden. Bara den som äger/ägt en hund kan förstå hur mycket man fäster sej vid dem. De är ju familjemedlemmar ens barn helt enkelt och nu är de hemma hos matte igen.
Taggar: AxA, Rexa, hundar, hundälskar, matte;