Bästa torsdagssällskapet

 
Elin undrade om jag kunde passa Jillhjärtat en stund ikväll och självklart var jag inte sen att säga ja för ett bättre torsdagssällskap går ju bara inte att uppbringa. Så, efter lite tjejhäng med mys, babblarna, blöjbyte och dans så kom Elin och hämtade hem en trött liten Jill.
 
Måste säga att det här med att få vara mormor är ju verkligen en glimmande guldkant i livet ...
Taggar: Jill, Jillhjärtat, barnbarn, kärlek, mormor;

Hello akkor

 
Ja, nu går familjetrippen mot sitt slut och vi packar våra väskorna och säger hello akkor (hej då) till Budapest, ungerns  pärla vid Donau. Det har varit fem mycket trevliga och intensiva dagar och vi har hunnit se och göra så mycket på kort tid. Det jag inte hunnit se är livets träd, skorna och uppleva termalbadet med man kan ju inte få ALLT. Dessutom så finns det ju då en anledning till att komma tillbaka till denna otroligt vackra stad. Speciellt vill jag tacka Syster Ysters Johan som verkligen guidat och navigerat oss genom alla sevärdheter.
Taggar: budapest, donau, familjetrippen, resa, ungern;

Lördag i Budapest

 
Idag tog vi en Hop-on hop-off tour med Big Bus Budapest där vi fick en guidad busstur runt Budapest.
 
 
Vackrast var Frihetsbron (Szabadság híd) som byggdes 1899 och ligger nära det berömda Gellert badet. 
 
 
Godast var saluhallen på Fővámtér, den största saluhallen i Budapest och var som ett gigantiskt mattält på Nolia.
 
 
I skrivandets stund tar vi igen oss på hotellrummet och ska snart börja göra oss redo för en middag på restaurang Sir Lancelot där man får åka tillbaka till medeltiden. Musiken, dukningen, servitörerna och väggarna är förberedda för att ge sina gäster en utsökt måltid med all slags mat de kan och orkar äta. Ni kan ju bara ana hur stora mina förväntningar är ...
 
Taggar: Frihetsbron, budapest, familjetrippen, förväntningar, malinns, medeltiden, saluhall;