Explosion

(null)
 
Var till tandläkaren idag och de gjorde X antal gjutningar, ingrepp och slipningar så i skrivandets stund känns det som om min högra ansiktshalva håller på att explodera. Inte nog med det så fick jag höra att det provisoriska inlägget som jag ska ha över  över julen inte kommer att klara av en enda julknäck så stanna knäckkoket "all over the world" för det blir inget knäckätande denna jul ...
Taggar: explosion, knäck, tandläkaren;

Frostigt

 
Idag är det riktigt isigt ute. Termometern har sjunkit ända ned till -21 och allt allt hårt, kallt och frosthöljt. Det är en dag då man ska göra allt för att hålla sej varm och det ska jag ska göra genom att åka till Balsjö och se på Jills första luciatåg med sin förskola. En stor dag för mitt lilla barnbarn OCH mormor vars hjärta kommer att vara riktigt, riktigt varmt idag.
Taggar: frostigt, kallt, malinns, mormorshjärtat;

Spontanvisit

 
Efter att ha slumrat till lite på eftermiddagen kände jag att jag ville göra någonting ikväll. Kom på att det skulle vara trevligt att åka ut till stugan för att rasta hundarna och så fort tanken hade landat så packade vi in oss i Audin. Åh, vilken stjärnklar himmel som mötte oss då vi 30 minuter senare promenerade ned mot sjön i ett becksvart Åkernäs. Trots att stjärnan i vardagsrumsfönstret lyste upp lite så behöll jag bilen på och gick i strålkastarskenet. 
 
Det var tur att vi var väl påklädda för det var -17 grader ute så nu ska det bli skönt med en rykande, het kopp the framför sista avsnitttet av Jägarna.
Taggar: hundar, stugan, Åkernäs;