Ett nytt år - ett oskrivet blad

 
Vi förbereder, handlar, lagar mat och piffar till oss för att fira in det nya året. Allt är maxat med glitter, glamour, skratt, förvåning, stress och mysiga braskvällar. Det känns häftigt att få ett nytt oskrivet blad att fylla med saker att se, göra och uppleva.

Ett nytt år ger möjligheter till nya starter, att lämna dåliga vanor eller ta tag i saker som man länge tänkt att man ska göra. För egen del så har jag inga nyårslöften men har en klar tanke kring hur jag vill att mitt nya år ska bli. Det viktigaste för mej 2019 är att "landa" i en vardag som känns inspirerande, spännande och utvecklande.

Taggar: nyår, oskrivet blad;

Proviantering

 
Efter att ha ätit gott i tre dagar var det dags för proviantering. Så efter en lugn och skön förmiddag  med böcker och korsord åkte vi in till Bjurholm och gled in på Konsum  för att fixa lite kött inför morgondagens nyårsmiddag samt lite nya "charkisar" att duka upp till kvällen. 
 
Givetvis köpte vi med oss pizza från Mannes till middag för är det söndag så är det och söndagstraditionen med pizza och en bra film vill varken jag eller maken bryta. 
 
P.S i morgon är det sista dagen för 2018 så nu gäller det att knyta ihop säcken från det gångna året
 
Taggar: Mannes, charkisar, pizza, proviantering;

Lugnet har lagt sej

 
Oj, vad jag njuter av att vara här i Åkernäs. Det är någonting med närheten till natur och öppen eld som gör att jag mår så bra. Stressen är borta och ett lugn som jag inte är van vid lägger sej som en varm pläd över mina axlar. Helt plötsligt kliver jag upp ur sängen och jag behöver inte anstränga mej för att andas det går av sej själv ...