Solenergi

 
Trots att jag nattsuddade igår så var jag uppe med hunden strax efter sju. Det var Rexa som ville ut så det var bara att bita i det sura äpplet och starta dagen med en stark kopp kaffe.Men jag är tacksam för att hon gjorde det för jag har fått njuta av en ledig förmiddag med en god bok i soffan. Grädden på moset var ju att solen har strålat och sweet Jesus så pigg och energifylld jag blev av lite ljus. Lilla AxA verkade njuta av solen lika mycket som jag där hon satt bakom mina ben.

 

 

 

Taggar: AxA, förmiddag, ledig, sol;

Bakom stängda dörrar

 
Bakom stängda av B.A Paris dörrar är en isande thriller som man bara inte kan lägga ifrån sej. Om man gillar snabba, hektiska historier kommer man att älska den här.
 
Handlingen:
Det perfekta äktenskapet? Eller den perfekta lögnen?

Alla känner ett par som Jack och Grace. Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre.

Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga.

Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen.

Vissa skulle kanske undra vad som egentligen pågår när middagen är över och ytterdörren har stängts.
Taggar: boktips, ljudböcker, läsning, psykologisk, recension, talböcker, thriller;

Dieten fortsätter

 
Det går bra med dieten och hungerkänslorna har avtagit. Hoppas nu att jag får se ett minskande resultat på söndag. Igår hämtade jag en hamburgare som skulle levereras och den känsla jag fick av doften var inte att leka med. Efter jag levererat hamburgaren körde jag minst två varv runt byn bara för sitta och lukta en stund. Det var riktigt svårt att komma hem och känna att keso och apelsin var en höjdarmåltid ...
Taggar: apelsin, diet, keao;