Jag har beslutat mej ...

 
Idag har jag tagit ett beslut! Jag ska nu en gång för alla ta itu med min övervikt . Har funderat på det sedan jul och då en arbetskamrat på jobbet sa att hon skulle börja med att byta ut några några måltider om dagen med Cambridge.så "hakade" jag på direkt. Tänkte att det skulle bli enklare om man har någon att ”peppa” ihop med. Vissa dagar är svårare att hålla motivationen uppe och då kan det vara bra om man har lite stöttning. Sedan är det ju ett ypperligt tillfälle då maken jobbar på annan ort så jag är ensam på kvällarna och ingen annan middag lagas.
 
JA, jag VET att det är livsstilen man ska ändra på  och äta rätt i kombination med motion men har tappat "gnistan" då vågen bara  står still och jag tyckts hamnat på en "viktplatå". Nej, nu gör jag det här för att få en snabb viktnedgång, krympa magsäcken och ”peppa” mej själv. Efter några veckor kommer jag givetvis att återgå till Viktväktarnas koncept. Vet att deras filosofi är det bästa sättet för att kunna bevara vikten samt leva ett normalt liv där man får äta allt med måtta och inte alltid.
 
Jag vet inte hur många gånger jag tagit detta beslutet förut så jag vet att min trovärdighet är nere på noll och intet men tro mej, det ska bli nya takter i malinns. 
Taggar: camebridge, hartagitbeslutet, jagkanomjagvill, viktnedgång, viktplatå, viktplatå, viktresa, viktväktarna;

Kommentera inlägget här :