Nyårsresan

 
Nyårsresan till Stockholm var fantastisk. Jag eller rättare sagt vi har haft  jättetrevligt och jag är så imponerad över hur vacker huvudstad  vi har. Hotell Terminus  var jättefint med trivsamma rum och god frukosttbuffe. Desutom var det perfekt beläget så vi kunde ta oss vart vi ville till fots.
 
 
Bästa promenaden var ju  givetvs runt gamla stan. Hur mysigt är det inte att gå runt där och bara njuta av miljön.  Sedan var ju en höjdpunkt när vi gick in och värmde oss inne på Engelen och njöt av härlig blues av Brian Kramer´s
 
 
Bästa upplevelsen var middagen på Aifur (E-Types vikingakrog) där vi möttes av ) tjänare i säckväv som blåser i valthorn och ropar ut namn och ort på ditt sällskap (i vårt fall Sveriges minsta kommun, Bjurholmnär du äntrar restaurangen.  Man befinner sig verkligen på en vikingakrog och Aifur levererade precis vad de lovar såväl i matväg som upplevelsemässigt. 
 
Godaste maten var på en Italiensk restaurang som jag inte kommer håg namnet på med det var i särklass den godaste calzone jag någonsin ätit och dessutom fick vi prata på säväl svenska, engelska och som på spanska.
 
Den här resan var ett perfekt nyårsfirande med lite annorlunda upplevelser än vad jag är van vid här hemma i Bjurholm. så Gott Nytt År mina vänner och en riktigt God Fortsättning!
Taggar: Aifur, Bjurholm, Engelen, Nyår, Nyårsfirande, Stocjholm, calzone, gamla stan, krog, pizza, viking, vikingatden;

Kommentera inlägget här :