Min stora svaghet

 
Jag vet att naglacket ser för taskigt ut MEN det spelar ingen roll för glassen är så svalkande och god så jag känner att den måste förevigas. Är ingen "gottegris" och kan gärna skippa godis, kakor och snacks men glass det är min stora last och svaghet.
Taggar: altan, glass, mjölkchoklad, nagelack;

Spontan eftermiddagsdate med Theone!

 
Stod vid grillen och "flippade" korv när det plötsigt ropade till och Maria och Malin kom förbi. De hade varit hos mamma och fått lite grejer eftersom de håller på att byta lägenhet. Medan vi surrade så ropade det till igen och det var Emily som kom med lilla Theo i vagnen. Hon hade fått samma erbjudande som Maria och var inte sen att hämta lite attiraljer som kan tänkas vara bra att ha.
 
Medan döttrarna var glada över mormor och morfars generositet så var jag mest nöjd över att jag fick en liten spontan eftermiddagsdate med The one 🤗
Taggar: Theone, eftermiddagsdate, malinns, mormor, spontan;

Den "lilla" människan KAN påverka!

 
De senaste dagarna har liknat mer sommar än vår och den stora, stora snöhögen med alla föroreningar, grus och vägskrap har smält och runnit ned i mark och lekpark. Förr om åren då det var annan ansvarig har det förorenade snöberget fraktats bort innan det smälts ned i marken men men i år vägrade kommunen att göra det trots trots att boende i området protesterat och upplyst om problemet. Men tack vara att maken varit tjurig och "stångats" med Bjurholms kommun om detta så har miljökontoret varit på inspektion och har nu diariefört att denna väg ned till lekparken INTE längre kommer att fungera som snötipp. Nej, det är ytterst olämpligt då det är intill en lekpark och barn ska kunna leka där utan att få i sej diverse föroreningar.
 
Så från och med nästa år så kommer barnen i Bjurholm att kunna besöka lekparken på Grönalund och leka i en giftfri miljö. Ibland kan faktiskt också den "lilla" människa påverka saker till det bättre så man ska ALDRIG ge upp!
Taggar: Rexa, föroreningar, kämpa, lekpark, miljö, miljökontoret, miljön, snötipp;