Vardagslyx

 
Ja, det är verkligen vardagslyx att bli bjuden till föräldrarna på syndigt god västerbottenlax såhär mitt i veckan. Tackar allra ödmjukast för den vänliga omtanken då jag haft en ytterst lång dag och varken kände ork eller lust att åka hem och knåpa ihop något snabbt till middag. Dessutom var det roligt att pappa hittade receptet i ett tidigare inlägg här på bloggen (här finns receptet).
Taggar: föräldrar, lax, middag, recept, vardagslyx, västerbottenlax;

Grattis på födelsedagen älskade Rexa!

 
I tolv år har du troget funnits vid min sida. Du kliver upp med mej på morgonen och följer med mej vart jag än går och det är du som lägger ditt huvud bredvid mitt på huvudkudden när jag går till ro.
.
 
Självklart ska du bli bortskämd ordentligt på din tolfte födelsedag (motsvarar 87 människoår). Först med med en promenad och sedan massor av klappar, kramar och ugnsbakad blodpudding som är en av dina favoriter.
Taggar: Rexa, blodpudding, födelsedag, hundår;

Min älskade Maria fyller 23 år idag

 
Det är en speciell dag idag för idag är det 23 år sedan som jag själv var 23 år och fick fick denna underbar tjej som fyller 23 år. Sedan den dag hon kom så har hon förgyllt mitt mitt liv. Hon är lika vacker på insidan som på utsidan och det är få människor som är så omtänksam och har ett sådant stort hjärta som hon. Jag hoppas verkligen att hon har haft en lika bra födelsedag som hon förtjänar. Grattis älskade Maria mamma älskar dej ❤️
Taggar: 23, Maria, födelsedag, grattis, hjärtat, mamma, omtänksam;