På tapeten!

 
Idag var jag och maken till byns färghandel och valde ut nya tapeter till köket. Jag vet att det kan låta lite konstigt med tanke på att det nästan är ett år sedan vi gjorde om i köket men vi har helt enkelt INTE kunnat enas om viken typ av tapet vi ska ha.
 
DET är för mej ett mysterium eftersom vi var så rörande överens om alla andra detaljer och då menar jag ALLA detaljer. Även om vi suttit i var sin del i Sverige så har vi gjort exakt samma val av bänkskivor, köksdörrar, handtag och planlösning men när vi kom til tapeterna så tog det stopp.
 
Men idag så hittade vi äntligen en tapet som BÅDA tyckte om så nästa helg blir det tapetsering!
 
 
Den här bilden är INTE mitt kök men det ger en bild om hur det kan komma att se ut då färgskalan är någorlunda lik. Vi har dock mindre väggyta och så har vi mer vitt än grått i vår färgskala.
Taggar: eco, färgsksala, kök, köksrenovering, tapet;

Redo för den där fredagskänslan!

 
Torsdagar är den dag då jag vill få bort alla "måsten" inför helgen. Jag handlar, städar och tvättar och den här torsdagen har inte varit annorlunda. Som tur är så har jag Städpojken som hjälper mej attt hålla golven både dammfria och blanka så nu kan jag trots att jobbar sent i morgon känna att jag är redo för den där underbara FREDAGSKÄNSLAN! Ja, jag tror att ni förstår vad jag menar ...

Boooo!

 
Möttes av denna obäddade säng då jag kom hem så ni kan nog förstå min besvikelse då vi har som oskriven regel att den som kliver upp sist BÄDDAR. Men idag har maken av någon outgrundlig anledning vaknat och bara lämnat allt och farit till Umeå. 
 
 
Vad ska då en stackars liten ensam fru göra då hon egentligen vill skrika är BOOOO och yvigt signalera tummen ner! Jo, hon försöker se det positiva i det hela och tolka det som ett OMEN för renbäddning ...
Taggar: boooo, obäddat, omen, regel, renbäddning, sovrum, säng;