Maken kan mer än han tror

 
Maken tar hand om sin sjukling till fru och ser till att jag får i mej mat och vätska. Redan igår kom han på att han skulle göra fattiga riddare till lördagslunch. Men då han satte igång så tyckte han att det vart lite fattigt med bara ägg så han lade till lite bräckt skinka, ost och vips så hade han trollat fram en croque monsieur utan att han visste att det fanns. Det tycker jag vara bra gjort så jag har insett att maken kan mer än vad han själv tror.
Taggar: Croque, Fattiga, Maken, Monsieur, Riddare, Sjukling;

Höstförkyld

 
Har gått och torrhostat i ett par veckor och i morse vaknade jag av att det som "gurglade" i bröstet då jag andades. En het kopp the och en ipren senare kändes det bättre men under dagen har jag börjat svettas och känt mej allt tröttare. När jag åkte från jobbet kunde jag inte ens tänka mej att laga mat så jag gled in på ortens pizzeria och i all trötthet beställde jag makens favoritpizza fast han inte ens är hemma?
 
 
 
Efter pizzan somnade jag och har sovit som en sten i tre timmar. När jag vaknade kände jag mej både varm, värkande och "yrslig" så jag kollade tempen och såg att febern slagit till och det är bara att gilla läget och lyssna på kroppen och kurera så gott jag kan.

Mormors lilla hjälpreda ❤️

 
Idag var jag och hämtade den här lilla tösen på förskolan. När vi kom hem hittade hon min leopardsop så medan jag förberedde inför middagen så sopade hon friskt inne i köket. Hundarna som alltid är i närheten då jag lagar mat höll sej på behörigt avstånd.
 
Efter vi hade fixat så hennes mamma skulle få middag då hon slutade jobbet vart det en riktig Jilldag med mycket mys. Så härlig liten tjej att få hänga med. Jag riktigt längtar efter nästa ...
Taggar: Jill, Jillhjärtat, hjälpreda, mormor, mormordag;