Tack familjen

 
Makens 45-årsdag har firats in med nära och kära och till min stora glädje kunde alla närvara. Smörgåstårtan från Lilla skafferiet var fantastisk och ni som även stannade eller återkom till tacosmiddagen förgyllde resterande av kvällen. Ett jättetack måste jag ge till Robins Linnea som hjälpte maken med tavlorna. Det var länge sedan jag hade så trevlig så fler familjegathering skrivs ned på önskelistan ...

Städpojken Roomba

 
Nu undrar ni nog vem det kan vara och det är ingen mindre än min nya iRobot som dammsuger och och ska hjälpa mej att hålla rent i mitt hem. Maken kom hem med honom ikväll efter en intesiv och planlagd övertalning av frun. Ni som nu tycker att det är en onödig apparat, schhh!!!
 
Jag menar hur ofta har man inte för mycket att göra och för lite tid? Rätt ofta, eller hur! Tänk dig då att ha en robot till hjälp och därmed kunna få mer gjort varje dag.
 
Åh, Roomba 980 jag vet att vi kommer att kommer att bli goda vänner och ännu trevligare är ju att du laddar upp dej själv och kan styras via en app på min iPhone.
 
 
 
Taggar: Roomba, Roomba 980, app, iRobot, robotdammsugare, städpojke;

Peaken är över

 
Tog en biltur ned mot älven och försökte fånga kvällsdimman på bild men det går aldrig att riktigt fånga naturens skönhet med mobilkameran. Hösten är här, naturen har börjat sloka och det känns i hela kroppen att "peaken" är över. Även om hösten kommer med dagar som ramas in av vackra färger från ljusaste gult till djupaste rött och mörka kvällar som får oss att mysa med tända ljus så sörjer jag att sommaren är slut och hela september blir som ett långdraget avsked. 
Taggar: avsked, dimma, höst, peak;