Utelunch

 
 

Idag kom mor och far förbi så vi bjöd på bullens till lunch som vi inmundigade ute. Det är så härligt att kunna börja äta utomhus igen. Nu känns det att sommaren är på väg med stora steg.

 

(null)

 

Rexa njuter av att ligga i gräset och lapa sol medan hon övervakar allt som sker och ser till så att allt är som det ska 💕

 
 
Taggar: Rexa, lunch, sommar, vår;

Harmoni

 
Lugnet har börjat lägga sej över oss och Axa har börjat bli mer sej själv igen.  Hon ligger i sin bädd och pysslar med de små krabaterna som ivrigt släpar sej runt i blindo. Ja, hon tar verkligen hand om valparna på bästa sätt och det är harmoniskt i valplådan. Alla tre sover tryggt intill varandra och när de vaknar och piper går Axa dit och tar hand om dem. När de sedan somnat och sover vill hon komma ut och vara med oss andra i familjen och vara hund, så härligt att se ...
 
 
Valpisarna då? Jo det är ena pigga, viljestarka små krabater. När de inte sover tryggt intill varandra så "simmar" de runt. De förflyttar sej förvånadsvärt snabbt omkring när jag bäddar rent i valplådan och de skriker högljutt när de inte hittar Axas juver och för att få mat.
Taggar: axa, harmoni, hund, lugnet, valpar, valpisar;

Rutin på valpledigheten

 
Det här med att vara valpledig har börjat gå på rutin. I vanlig ordning väckte den nyblivna mamman mej strax före fem så då var det bara att klä på sej och gå ut. Vi gick ner till sjön där fågellivet spelade som vanligt även fåglarna verkar ha en morgonrutin. Hackspetten trummade, tranorna skrek så det ekade över grantopparna, orrarna spelade på sjöisen och vårfåglarna kvittrade glatt.
 
 
Åh, jag kommer verkligen att sakna dessa tidiga mornar när allt återgår till det normala.
Taggar: hackspett, kvitter, orre, rutin, rutiner, storarmsjö, trana, valpledighet, vårfåglar, åkernäs;