Trevligt, trevligt

 
Maken har hjälpt mamma att monterat ihop en vävstol då hon blivit sugen att ta upp sin vävning. Det var lite klurigt då han inte hade några instruktioner men min mormor var där och instruerade så nu står den redo att varpas. Som tack för hjälpen bjöds vi på middag och en trevlig kväll.
  
 
Medan jag stod och tittade på den nymonterade vävstolen insåg jag någonting jag inte tänkt på förut; en vävstol är ju inte bara ett redskap utan även ett vackert hantverk.
Taggar: mamma, momma, mormor, trevligt, vävstol;

Utan Anmärkning

 
Efter ett "välgruvat" besök hos tandhygenisten har jag nu gått igenom undersökningen med resultat UA (Utan Anmärkning). Så befriande, så skönt och så välförtjänt. Pustade ut när jag var klar för som man brukar säga så komer det ju solsken efter mörker men INTE då.
 
Nej, nej nu är det tydligen dags för min årliga tandläkarundersökning. Hur i hela världen kunde jag vara så dum att jag tecknade upp mej för att bli kallad en gång om året då jag vet hur dåligt jag mår inför dessa besök? Jag måste ju totalt fått "hjärnstillestånd" så nu blir det några oroliga ångestnätter att se fram emot.
Taggar: UA, hjärnstillestånd, tandhygenist, tandläkare, undersökning, ångestnätter;

I rättan tid

 
Idag gled jag in hos Emily och Theo för lite kvalitetstid.Theo låg och sov då jag kom så jag stod och tittade på honom. Finns det något mer rofyllt än att titta på ett barn som sover?  Medan jag tittade på honom slog han upp sina gröna och vi fick ögonkontakt. Sedan vart det mys, mys, mys då han tycker om att gosa medan han vaknar till. Snacka om att komma i precis rättan tid ...
Taggar: mormor, mormorshjärtat, teori;