Härliga dagar med familjen

 
Vilka härliga och varma sommardagar vi har haft. Inte nog med att det har varit underbart väder utan jag har fått tillbringa dem med familjen. Mor och far, Åsa med de sina och jag har haft alla mina barnbarn, döttrar, mågar och hundar här. Robin och Linnea kom förbi och provade fiskelyckan. Dagarna har börjats tidigt med promenader och morgondopp sedan har vi ägnat dagarna till att bada, sola åka båt, badring, vattenskidor och köra vattenskoter. Luncherna har maken stekt på murikan och kvällsdoppen har tagits i solnedgången från flytbryggan. Sammanfattt kan man säga intensiva aktivitetsfulla dagar och slöa kvällar. Nu mår både mammahjärtat och mormorshjärtat riktigt, riktigt bra.
Taggar: bad, båt, familjen, semester, sommar, storarmsjö;

Varma sommardagar

(null)

Vi har jättevarma sommardagar nu. Termometern visar på över 30 grader så vi håller oss så nära vatten och svalka som vi bara kan. Är vi inte nere vid sjön och badar eller åker båt så roar sej barnen kungligt i poolen.


Taggar: bad, barn, familj, hot hot hot, pool, varmt, vatten;

Min Maria

(null)

Denna gråa och trista dag blev genast bättre och ljusare då min Maria kom till stugan och lyste upp tillvaron med sin närvaro. 

(null)

Hon är så rolig mitt ❤️ och givetvis kunde vi ju inte låt bli att som vanligt goofa oss då min mamma ville föreviga ögonblicket 😂😂😂

Taggar: Maria, dotter, goofa, humor, jag, kärlek, skratt;