Full fart ut i livet!

 
Nu har Pricken fått ett nytt hem. Han kommer att flytta ned till Järvsö där han kommer att få det jättebra hos en arbetskamrat till maken. Som uppfödare är det en glädje att kunna leverera en frisk och pigg valp till sina nya, lyckliga och förväntansfulla ägare och så vet vi ju att det inte är sista gången vi ses heller. 

  

 

Taggar: Pricken, hem, hund, matte, valp;

Egentid med Rexa

 

På sista tiden har större delen av min tid gått till Axa och valparna och Rexa har inte fått så mycket egentid med matte som hon är van och det där med egentid är ju en lyx. Inte för att jag tycker att det är jobbigt att vara med alla mina hundar samtidigt men att ha en hund handlar ju om att lära känna varandra för att få bästa möjliga relation.

Så ikväll var det dags för lite egentid med Rexa och då gjorde vi det hon tycker allra mest om. En trevlig promenad bara hon och jag som strövar tillsammans för hon mår ju som bäst av att vara i mattes närhet.

 

Taggar: Rexa, egentid, hund, hundägare, matte, promenad;

Mina puppisar

 

Valparna har nu blivit 7 veckor och det är dags att hitta nya hem till dem. Maken har satt ut en annons på blocket och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det då jag tycker att de är mina. Har varit med i alla moment sedan de föddes och har med hjälp av Emilys visdom kunnat driva upp dem på bästa sätt.

 

Om jag hade haft möjlighet så hade jag ju givetvis behållit alla tre men jag kan ju inte ha hur många hundar som helst. Så det viktigaste för mej nu är att finna dem bra ägare som kan ta hand om dem och ge dem bra hem att växa upp i.

ANNONSEN PÅ BLOCKET HITTAR DU HÄR!!!