Jillandillan

 
Idag har jag haft en underbar dag med mitt älskade barnbarn Jill. Bilden ovan sägar allt om henne; en tjej med rosett i håret och en supermanfigur i händerna. Lika söt som hon är tuff, glad som bångstyrig och full av liv med en vilja som inte låter sej styras.
 
Jag ska erkänna att det är mycket jag känner igen av mej själv i Jill och så otroligt mycket av hennes mamma, mitt förstfödda flickebarn som är mor till detta underverk som sprider sådan glädje, kraft och livslust runtom sej.
Taggar: JIllhjärtat, Jill, barnbarn, barnbarnnummerett, glädje, kärlek, livslust, mormorhjärtat;

En bra start på veckan

 
Idag fick jag hänga med den här underbara tjejen, hennes mamma och bror på lekparken. Hon har så mycket av sin mamma i sej och det tycker jag om för då känns det som om jag får tillbaka tiden med Elin. Lillösen är så full av humor, liv och roliga kommentarer. En riktigt. riktigt bra start på den här veckan ...
Taggar: Jill, Jillhjärtat, barnbarn, barnbarnnummerett, mormorshjärtat, start;

Midsommarfirande

 
Så var midsommarhelgen slut och jag har fått många glada och trevliga minnen att se tillbaka på. Goda sillrätter har serverats och jag har fått umgåtts med alla de mina som förgyllt dagarna med barnbarn, skratt, trevliga samtal och en överraskning.
 
Det gick över förväntan att ha valparna med som skött sej så bra med hjälp av sin duktiga mor. Nästan inte en enda "olycka" har det blivit inne utan de har gjort bort ute och trivts med alla nya möten och njutit av att vara midsommarhelgens mittpunkt.