Kanonbra ide!

 
Ja, visst är det typiskt att det alltid är som allra finast och trevligast väder på söndag då det är dags att åka hem. Men då det var dags att börja packa kom maken med en kanonbra ide;
 
- Vad säger du om att jag åker in till Bjurholm och köper pizza och så stannar vi en natt till?
 
Jag nappade direkt på den iden så maken åkte in till Bjurholm och jag tände en mysig brasa i kaminen. Att stanna kvar och tillbringa söndagen i Åkernäs är den bästa iden vi haft på länge för nu känns det som om vi förlängt helgen trots att vi ställt fram klockorna till sommartid idag.Taggar: ide, pizza, sommartid, söndag, Åkernäs;

En lördag i mars

 
Började dagen med att ligga kvar i sängen med Axa och läsa. läser en jätteintressant bok om Peter Rätz som i nio år var infiltratör åt polisen. Det är han som Johan Falk filmerna grundar sej på.
 
 
När klockan slog nio kom maken och sa att han hade gjort frukost och att det var dags att kliva upp. Han tyckte nog att det var tråkigt att jag låg och läste och vill ha lite sällskap.
 
 
Då det blåste och blistrade snö så höll vi oss inomhus och roade oss med att lösa korsord. Får verkligen kämpa med den svåra korsordstidningen maken gav mej förra helgen men kan stolt säga att jag kommit halvvägs till att lösa den.
 
 
Till lunch kom mor och far så vi bjöd de på hamburgarr som maken gjort på älgfärs han fått av en arbetkamrat. Supergott blev det. 
 
 
Resten av dagen har vi hållit oss undan "aprilvädrets" ishalka, snålblåst och snö med fler korsord, middagsstök, sprakande kamin, "svammel" och tevetittande. Hoppas att ni haft en lika trevlig lördag som jag ...
 
Taggar: AxA, bokläsning, frulle, korsord, säng, Åkernäs, ägg och bacon, älgfärsburgare;

Trevlig torsdagskväll

(null)
 
Ikväll åkte jag och maken hem till Elin och hennes Johan som bjöd på middag så vi kontrade med att bjuda på något gott att doppa i kaffet. Maten var god och det var trevligt surr till kaffet men det var Ebbe och Jill som stal all uppmärksamhet.
 
Det är så roligt att se hur stor Ebbe blivit och han är så snäll där han ligger och jollrar och skrattar. Jill hon spritter av liv och har en glimt i ögonen som får mormorshjärtat att bli varmt bara av att titta på henne.
Taggar: Ebbe, Jill, mormorshjärtat;