Det sa bara svisch

 
Ja, det ssa bara svisch så var den här helgen till ända och en ny arbetsvecka på G. Känner mej taggad då jag kommit i fas efter sjukdomen och för att jag haft en kanonhelg. Den började redan när jag var på väg hem från jobbet då jag mötte den här lille raggaren.
 
 
När jag kom hem hade maken kommit hem från Örebro och var i full gång med att fixa och trixa med en ny valplåda till valparna. Eftersom klockan var närmare sju hoppade jag in i bilen och köpte fredagsmiddag från Mannes.
 
 
Då vi gjorde en tidig fredagskväll var vi uppe tidigt på lördag så vi åkte ut till Åkernäs på lördagsförmidagen. Medan jag, mamma och pappa dolade på inne i stugan så passade maken på "rasta" vattenskotern. Själv var jag riktigt sugen men jag vågade inte då jag fortfarande är lite hes och snörvlig.
 
 
Emily ringde och var sällskapssugen så vi skyndade oss hem för att bjuda henne och Theo på grillad korvlunch ute på vår inglasade altan. Där blev vi sittande och surrande i några timmar innan jag följde med dem på vägen hem. 
 
 
Under hela helgen har vi mixtrat med den nya valplådan som under söndagen blev helt klar och som alla dvs. Axa, valparna och vi är nöjda med. Så nu är de redo att lämna valpbubblan och redo för för socialisering. För övrigt så äter de nu smakportioner tre gånger om dagen för att börja avvänjas vid att leva på di och övergå till fast föda.
Taggar: Emily, Maken, Theo, altan, helg, raggare, seadoo, svisch, valpar, valplåda, vattenskoter;

Starstruck

 
Är helt starstruck för jag såg just på instagram att lilla jag och stora Jason Momoa hänger vid samma dörr i till Mattiaskyrkan vid Fiskarbastionen i Budapest. För er som nu inte vet vem Jason Momoa är (hur kan man INTE veta) så är det han som spelade dothrakier Khal Drogo i Games of Thrones och är nu aktuell med Aquaman.
 
Ja, ja OK vi var inte där vid samma tillfälle men det är exakt samma plats och exakt samma dörr så det räknas nästan för såhär nära kommer vi aldrig att vara igen ...
 
... bilderna innan bildredigering ... 
Taggar: Aquaman, Budapest, Drogo, Fiskarbastionen, Games of Thrones, Jason, Khal, Mattiaskyrkan, Momoa, Starstruck;

Foxy Brown

 
Jag vill börja med ett stort tack till alla för jättebra namnförslag till den lilla tiken som nu äntligen har fått ett namn. Det vart min dotter Emilys förslag Foxy Brown med Foxy som huvudnamn som slutligen föll oss i smaken. 
 
 
 
Jag vill gärna ha ett hundnamn med X i och så går det bra ihop med mina andra hundar Axa ch Rexa. Tycker också om att det ju att förkorta till Fox vid tvära inkallningar som vi gör med Axa-Ax, Rexa-Rex och nu Foxy-Fox Dessutom får jag ju kvar smeknamnet Brownie i Brown så helt enkelt ett WIN, WIN, WIN namn.
 
 
Taggar: Axa-Ax, Foxy Brown, Foxy-Fox, Rexa-Rex, namn, tik, valp, win win win;