Stor inspirationsdag på Väven

 
Idag har jag och mina kollegor varit på en grym utbildningsshow för motivation, personlig utveckling och lagkänsla på Väven i Umeå. Jag måste säga att det verkligen har varit en dag långt utöver det vanliga med fantastiska föreläsare som alla gett inspirerande och personliga föreläsningar med Maria Lundqvist som konfrancier med hjälp av hennes alter ego Sally.
 
  • Jörgen Ooms - Föreläste om Rätt Mental Inställning (RMI) som är ett måste för framgång. För att gruppen ska vara välfungerande så börjar man med ett starkt fokus på på det personliga ansvaret "If It´s to be, It´s up to me!" 
  • Måns Möller - En föreläsning om hur vi skapar balans mellan arbete och privatliv i vår vardag. Stressen, humor och konsten att få ihop det när allt runt omkring rasar.
  • Elaine Eksvärd - Lärde oss på ett lättsamt och roligt sätt ut konsten att hantera besvärliga personer och besvärliga situationer. 
  • Martina Haag - Delade med sej av modighetstips, att kunna springa mysigt och att hantera livspusslet. 
  • Jonas Gardell - På ett personligt och fantastiskt lägger Jonas fokus på marginaliserande och avvikande människor i utanförskap. Han försvarar de svaga och kämpar för deras rättigheter att vara precis som den de är.
  • Pär "Hudik" Johansson - Berättar hur viktigt det är att alla blir sedd, behövd och fyller sin plats. Att med rätt "näring" kan alla individer blomstra. Man ska se möjligheterna, allt är möjligt!
 

Tusen tack för en inspirerande dag Bjurholms kommun. Ett bra sätt att få ihop arbetslag, laganda och får såväl arbetsgrupper och individer att växa 👍🏻
Bjurholm - Elaine Eksvärd - Jörgen Ooms - Martina Haag - Måns Möller - föreläsare - föreläsning - hudik - inspeationsdag - jonas gardell - kompetensutveckling - per johansson - umeå - väven