Namnförslag och nytt ifrån valplådan

Nu är valparna  inne på sin andra vecka; 1 vcka och 5 dagar för att vara exakt och valplivet rullar på. De har inte öppnat sina ögon än men kryper runt i valplådan med en himla fart och vuxit och ökat i vikt enormt.
 
Alla följer samma storlekskurva och det känns skönt men jag tror banne mej att de fördubblat sin storlek på den här tiden. Tycker att det verkar tufft för Axa som alltid har någon vid sitt juver och har avsmalnat ganska rejält trots att hon äter som en elefant. Hade ingen aning om att det tog så mycket från tiken och jag undrar hur det hade varit om hon hae haft en kull på ca 9 valpar. Nu har hon ju endast tre men de vll ha mat och det nu och det hela, hela tiden!!! 
 
Tycker att det är här är jätteroligt och njuter i fulla drag av att vara "mormor" till de här små liven och vill ju naturligtvis behålla en valp. Maken är kanske inte lika sugen men tycker att jag får välja och han stöttar mej i mitt val som den goda maken han är.
 
Har totalrengjort i valplådan nu på morgonen medan Axa gjorde morgontoalett och har således faktiskt fått lite bättre bilder på valparna. Så nu presenterar jag Pricken som fått sitt namn efter sin teckning. Han är mestadels vit med svarta områden och har en svart prick (Pricken) på sin högra sida.
 
 
Sedan har vi ju Spot (Fläcken) som också fått sitt namn efter sin teckning.
Han är mestadels svart med vita områden och har en vit fläck (Spot) på ländryggen. 
 
 
Till sist har vi tiken som jag kallar Brownie men vet inte om det är ett så bra namn. 
 
 
Har funderat på namn som går ihop med att hon är en vacker brun tik som Brownie, Chili, Coco, Cookie, Teak, Teqila eller Topaz men jag vet inte. Vad tycker ni?