Sorg

 
Ikväll är jag så sorgsen att jag knappt kan formulera mig. Plötsligt fick jag det där beskedet av veterinären en hundägare fasar över och absolut inte vill höra trots att man själv anat och förstått, insomning.

Jag vet att vi har haft turen att få underbart fina år tillsammans men slutligen är dagen här då det är dags att komma fram till ett lämpligt beslut som gör att vi kommer att skiljas åt och jag kommer att förlora min vän.

Hur ska jag någonsin kunna komma över sorgen efter Rexa? Den frågan får mig att känna mig nedstämd och uppgiven  för  jag har inget svar. Att förlora henne är att förlora den bästa vännen jag har och vetskapen om att jag inte kommer att ha henne vid min sida är så tungt att bära.

 

 
 
 
 
 
Rexa - sorg
Anonym

Jag vet hur det känns förlorade min för bara någon månad sen. ❤️ Va i chock i flera dagar

Svar: Ja, man går som i en tung overklighetskänsla. Känner med dej vet ju nu vad du har gått igenom.
Malin Olofsson

Anonym

Sörjer med dig älskade barn. Världens finaste Rexa.
D.M.

Svar: Ja , hon är verkligen världens finaste Rexa D.M
Malin Olofsson

Tess

Beklagar förlusten! Själv gått genom detta med katter. Det är hemskt! Men har tröstat mig med att de levt ett gott liv med mycket kärlek <3

Svar: Tack Tess försöker också se det på det viset. Försöker fokusera på all glädje hon gett oss.
Malin Olofsson

Lisa

Åh så tråkigt :( vet hur det känns, haft några djur genom åren som jag behövt avliva. Man tänker, kommer aldrig skaffa fler djur. Ingen kan ersätta djuret man tagit bort och dessutom är det för jobbigt varje gång man måste ta bort dom. Men det bästa är egentligen att skaffa ett nytt djur direkt, som i ditt fall en hund. Kram

Svar: Tack för de fina orden Lisa. Jag har två hundar och två katter till men Rexa som nu är sjuk är äldst har haft henne i nästan 13 år och jag håller med dej för tankar har gått åt det hållet; varför skaffar men sej djur när det gör så ont när de går bort. Men så kommer man ihåg all glädje de också gett och det vill man ju inte vara utan.
Malin Olofsson

Anita

Så otroligt jobbigt verkligen, vi tog bort våran ena i början på veckan här.. Det gör så ont & att behöva ta det beslutet går inte ens att beskriva med ord... Det är så tungt! Kramar till dig

Svar: Anita det är så tungt att behöva ta beslutet och idag måste maken och jag boka tid det är så surrealistiskt och sorgligt.
Malin Olofsson