Längst ner i handväskan

 
Jag älskar handväskor. Så länge jag kan minnas har jag tyckt om dem, stora som små. Egentligen spelar det ingen roll hur de ser ut bara de passar mitt syfte med väskan. När barnen var mindre och vi packade in oss i bilen för att åka in till Umeå för att shoppa brukar mina barn titta på mej och säga: -mamma inte en väska till!  Men detta klagande har jag alltid tagit med en nypa salt för jag vet att man aldrig kan ha för många väskor.

När jag och maken packar resväskan och åker till Gran Canaria så vimlar det affärer med väskor och jag brukar känna mej som om jag är "in heaven".Ska erkänna att maken inte njuter lika mycket utan han känner sej nog mer som om han vore "in hell". Han brukar strängt förmana mej om att vi inte är där för att köpa väskor utan att jag ska hålla fokus på det som vi är där för att köpa. Men trots goda intentioner hamnar jag ändå alltid på något vis mitt bland alla underbart vackra väskor som står uppradade under spotlightsen.

Nåja, alla har vi våra svagheter och att jag råkar vara svag för just väskor är väl för att jag tycker att de är accessoaren med stort A. De kan få en vardaglig outfit att se rent stylad ut. Lika förtjust som jag är i väskor är jag i läppstift och läppglans så längst ner i varje handväskan finns det alltid ett eller två att färga mina läppar med.


fotoutmaning - fångafebruari - handväska - läppglans - läppstift - underbaraclara - väskor