Vila i frid älskade Bandit

(null)

I morse när jag vaknade såg jag att min älskade katt Bandit somnat in. Vi märkte redan igår att han var loj och hade svårt att stå på sina ben så vi skulle in till veterinären med honom idag. Det verkar som om det har gått lugnt till eftersom det såg ut som om han sov då jag hittade honom. Den tanken ger mej lite tröst i all bedrövelse.

🐾

Åh, Bandit! Saknaden efter dej är stor och jag kan inte  beskriva den oerhörda sorg och tomhet jag känner. Bandit, Cavalier, Kattgubben och Kissman är alla de namn du kallats under de 14 år du förgyllt våra liv. Du var världens bästa och trognaste vän. Vila i frid. Jag kan inte förstå hur livet ska se ut utan dej men jag vet att du kommer att få det bra i katthimlen.
🐾
Bandit - R.I.P - död - familjemedlem - husdjur - katt - matte - saknad - sorg - vän
Tess

Förlorade oxå en medlem i familjen i år, i januari. Det är så tungt... Men man får påminna sig om att de haft det bra. All den personlighet och värme de gett under sin tid med oss <3

Svar: Tack Tess. I november förlorade jag en hund jag haft i 13 år och nu en katt som jag haft i 14. Men jag är tacksam över att få dessa år med dem och få ha sådana vänner/familjemedlemmar.
malinns